Kapper Marvin, een talent in het vak

Kapper Marvin zit alweer ruim 25 jaar in het kappersvak. Midden negentiger jaren besluit Marvin de kappersschool te volgen en de expressie en feeling voor het vak bleek hij in de vingers te hebben. Behalve het zogenoemde Europees haar volgde hij de scholing voor Black Hair.

Kapper Marvin doet ruime ervaring op in verschillende kapsalons en behandelt klanten met de meest uiteenlopende coiffures. Uiteraard houdt hij de marktontwikkeling bij en doet een specialisatiecursus in kleuren.

Zowel in de negentiger jaren als in de aanvang van dit millenium maakt de haarmode stormachtige ontwikkelingen door. De haarmode verandert snel en kapper Marvin volgt die op de voet door vele cursussen en workshops te volgen.

Datzelfde geldt voor de extensions, die de intrede doen en voor iedereen betaalbaar worden. Kapper Marvin volgt ook die ontwikkelingen, volgt aansluitende cursussen en wordt een specialist in extensions.

Inmiddels mag kapper Marvin zich een uitermate gespecialiseerd vakman op haargebied noemen en beheerst vrijwel alle soorten coiffures. Ook is hij in staat om een gedegen advies te geven waar het gaat om kleuren en het gebruik van producten.