Nieuw: Keratin Smoothing Treatment

We weten dat je dol bent op je krullen (wij ook!), maar als je een keertje wat anders wil staan we voor je klaar. 

Wat het doet
Steil haar dat je zorgeloos en met zelfvertrouwen draagt. Met ons nieuwe systeem kan het, ook als je krullend of kroezend haar hebt. Deze supereffectieve behandeling transformeert ieder haartype naar gladde, steile, handelbare lokken waar je maanden van kunt genieten. De Keratin Straightening Rebonding-technologie vormt het haar effectief en veilig om. Straightening Cream met het Kera-glide-complex versterkt het haar en conditioneert het grondig tijdens de behandeling. De Neutralization Cream herstelt de haarbalans en zorgt ervoor dat de bindingen in het haar weer netjes sluiten. De voedende formules hydrateren het haar en maken het handelbaar en glanzend.

Wat het zo goed maakt
Keratin Straightening Rebonding System is een gebruiksvriendelijke, professionele straightening treatment die voor spectaculaire resultaten en intense conditionering zorgt. Het is 100% vrij van formaldehyde en verrijkt met keratine en zijdeproteïnen. Het systeem is verkrijgbaar in 2 formules: Normal en Strong, zodat er voor ieder haartype een passende treatment is.

Deze salonbehandeling duurt 2 tot 3 uur met een spectaculair resultaat en is bovendien 100% formaldehyde-vrij. Het bevat essentiële delen van de natuurlijke keratine proteïne. De belangrijkste bouwsteen van het haar is keratine. Keune Keratin Smoothing Treatment zorgt voor opbouw van actieve keratine aan de buitenkant van het haar en diep in de haarstructuur. Het haar wordt goed doorkambaar, zijdezacht en krijgt een prachtige glans! Het haar blijft 6 tot 12 weken glad na de behandeling, soms zelfs langer, afhankelijk van de haarstructuur.

Prijzen:

KERATINE    
Bovenkant hoofd € 104,00  
Kort haar € 168,00  
Middellang haar € 194,00  
Lang haar  € 220,00  
Toeslag mogelijk op dikte en lengte van het haar:
De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat de behandeling net zolang duurt als voor kort haar. Is het haar dikker dan normaal dan zal de duur van de behandeling juist langer zijn. De prijs wordt aangepast aan de duur van de behandeling.