Als eerste in Nederland bij Kapper Marvin:
Brazilian Blowout meest innovative haarbehandeling

Als eerste kapper in Nederland heeft Kapper Marvin een unieke primeur. Hij is als een van de eerste kappers beggonnen met Brazilian Blowout, de meest innovatieve behandeling, waarbij je drie tot vijf maanden glad en pluisvrij haar krijgt.

Door chemische behandelingen in het verleden zoals kleuren verdwijnt de keratine langzaam uit je haar. Die keratinevermindering kan ook gebeuren door wassen, föhnen en stijlen van het haar. Het gevolg is dat je kapsel, pluizig en droog wordt.

Een Braziliaans idee leidde tot het verwerken van keratine in haarproducten, vandaar de naam Brazilian Blowout. Ondanks sommige berichten in het Internet zit in dit product gegarandeerd GEEN Formaldehyde. De behandeling werd al snel populair in Amerika, wat nog eens versterkt werd doordat ook sterren als Nicole Richie, Halle Berrie en Tyra Banks het gebruiken. De behandeling kost slechts 90 minuten tijd.

Een speciale shampoo reinigt eerst het haar en zet de haarschubben open. Vervolgens wordt de keratine pluk voor pluk op iets vochtig haar aangebracht. Dan wordt het haar droog geföhnd, waarbij föhn en borstel gebruikt worden en wordt aansluitend de keratine met een stijltang in het haar geseald met een verbazingwekkend resultaat tot gevolg.

In enkele uren is het resultaat al waar te nemen. Was het kapsel eerst droog en plukkerig, nu heb je een fraai model, dat zelfs gezond, glad en zacht aanvoelt na een aantal wasbeurten. Het beste dus voor je haar met vele voordelen, zoals:
- Regeneratie van haarschade
- Het haar wordt zachter en gladder
- Geen haarbreuk meer
- Makkelijker föhnen en stylen
- Geen scherpe chemicaliën, GEEN formaldehyde

Uiteraard heeft Kapper Marvin ook de nabehandelingsproducten, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van een fantastisch resultaat.

PRIJZEN:

Kort haar.............€150
Halflang haar........€175
Lang haar............€200